Kommunikation mellem forældre og Guldregn

Katinka og Otto ligger på trampolinen og bliver hoppet.  

Når dit barn først er startet i Guldregn, foregår meget af den daglige kommunikation mellem institutionen og forældrene, igennem KbhBarn. Det er et samarbejdsværktøj som Børne- og Ungdomsforvaltningen i Københavns Kommune benytter i mange af deres institutioner, og det sikrer et tæt samarbejde med forældrene. KbhBarn gør det muligt for forældre at følge barnets hverdag og trivsel digitalt via hjemmeside, intranet og apps.

Der er automatisk tilgang til billeder af aktiviteter barnet har deltaget i, dagbøger med fortællinger om den pædagogiske praksis og kalender m.m.  

KbhBarn er også her, at forældrene kan skrive til institutionen hvis der er sygdom, og raskmelde barnet igen. Her kan forældre og institutionen også skrive sammen hvis der er noget man skal være opmærksom på med hensyn til kost, sovemønstre osv. 

KbhBarn er et forholdsvist nyt system, og i Guldregn bruger vi stadig meget vores kontaktbøger, som følger barnet mellem Guldregn og hjem. Her skriver vi hvad der kan være vigtigt for hinanden at vide, som hvordan barnet har sovet, spist, og om der er sket noget specielt i hjemmet/institutionen, som kan have indflydelse på barnets dag. Det er også her, at forældre kan skrive hvis de gerne vil ringes op til en uddybende samtale. 

Udover dette udsender vi ca. hveranden måned et nyhedsbrev med stort og småt. Dem kan du også finde her på siden under Nyheder.