Kommunikation mellem forældre og Guldregn

Når dit barn først er startet i Guldregn, foregår meget af den daglige kommunikation mellem institutionen og forældrene gennem KbhBarn. KbhBarn er et samarbejdsværktøj, som Børne- og Ungdomsforvaltningen i Københavns Kommune benytter i mange af deres institutioner, og det sikrer et tæt samarbejde med forældrene. KbhBarn gør det muligt for forældre at følge barnets hverdag og trivsel digitalt via hjemmeside, intranet og apps.

Der er automatisk tilgang til billeder af aktiviteter, barnet har deltaget i, dagbøger med fortællinger om den pædagogiske praksis og kalender m.m.  

Det er også på KbhBarn, at forældrene kan sygemelde og raskmelde barnet. Forældre og institution også skrive sammen, hvis der er noget, man skal være opmærksom på med hensyn til kost, sovemønstre osv. 

I Guldregn bruger vi de digitale kontaktbøger i KbhBarn til at kommunikere med forældre. Stuerne skriver enkeltvis til forældrene, hvordan dagen er gået. Derudover kan forældre og institution fortælle, hvis der er sket noget specielt i hjemmet/institutionen, som kan have indflydelse på barnets dag. Det er også her, at forældre kan skrive, hvis de gerne vil ringes op til en uddybende samtale. 

Udover dette udsender vi ca. hver anden måned et nyhedsbrev med stort og småt. Find nyhedsbrevene under nyheder.